V.l.n.r. Marcel Honsbeek, Wim Fleuren, Carolien Schooneveld,
Jan Hulsbos en Marcel van Rijt.

Emvion Coöperatie U.A. is in maart 2012 opgericht. Wij zetten ons graag in om mensen met EHS-klachten te helpen. De kern van ons team is zelf elektrogevoelig en heeft het proces naar een elektrisch schone woon- en werkomgeving aan den lijve meegemaakt.

Ons team bestaat uit EMV-meetspecialisten, aangevuld met expertise op gebied van bouwkunde, ICT en elektrotechniek. Daarnaast een stralingscoach en een leverancier van EMV-meet- en afschermmaterialen. Wij beschikken over een netwerk waar gespecialiseerde artsen en arbeidsjuristen deel van uitmaken.

In samenwerking met Stichting EHS e.a. ontwikkelen wij verbeterde EMV-meetmethoden en houden we internationale ontwikkelingen bij.

Onze missie:

‘Stralingsgevoelige mensen ervaren door onze inzet minder gezondheidsklachten en kunnen weer op kantoor aan het werk.’

Maak kennis met de vijf bedrijven binnen Emvion coöperatie U.A.

‘Dat uw werknemer zich weer fit voelt en kan genieten van het leven. Daar doen we het voor.’

Schooneveld-logo-180

Schooneveld Advies
Carolien Schooneveld

Carolien Schooneveld is van huis uit docent en projectmanager. Zij werkt sinds 2011 als Stralingscoach. Als ervaringsdeskundige geeft zij voorlichting over EHS en begeleidt mensen naar een gezond leven. Dit door enerzijds de blootstelling aan straling te laten verminderen en anderzijds door mensen te leren om te gaan met hun klachten. Zij begeleidt het proces voor u en bemiddelt tussen betrokken partijen van collega’s tot gemeente.

De Bouwbioloog
Ing. Jan Hulsbos

Als bouwbioloog weet Jan Hulsbos alles over gezond wonen, energieprestaties, bouwfysica en NHG- en Bouwtechnokeuringen. Het menselijk lichaam functioneert het beste in een gezonde buitenlucht, maar gemiddeld brengen we onze tijd 90% binnen door. Het doel van Jan is om het binnenklimaat zo dicht mogelijk bij de natuur te brengen. Op het werk of thuis. Hij meet elektromagnetische velden, maar kijkt ook naar ventilatie, vocht en schimmels. Jan is een van onze productontwikkelaars.

electrosense-logo-180-85

ElectroSense
Marcel Honsbeek

Marcel Honsbeek is ICT-specialist en onze expert in het traceren en reduceren van alle typen elektrische en elektromagnetische velden. Van het ELF tot HF-gebied, en van lichaamspotentiaal tot vuile stroom. Aan de hand van zijn geavanceerde metingen wordt de juiste mix aan maatregelen bepaald, met name in complexe situaties. Hij hanteert hierbij de Duitse SBM2015 richtlijnen. Daarnaast is hij een van de productontwikkelaars van Emvion.

EMStraling van Rijt
Marcel van Rijt

Van huis uit is Marcel van Rijt elektrotechnicus en docent. Doordat hij zelf elektrogevoelig is zoekt hij al 20 jaar naar oplossingen om de blootstelling aan EMV te verminderen en met EHS-klachten te leven. Sinds 2009 heeft hij zich gespecialiseerd in het  meten van straling. Aan de hand hiervan geeft hij advies over te nemen maatregelen. Daarnaast geeft hij voorlichting om de gezondheidsrisico’s van elektromagnetische velden meer bekend te maken. Zijn oplossingen zijn altijd mensgericht.

vitalitools_logo_180

Vitalitools
Wim Fleuren

Wim Fleuren is de eigenaar van Vitalitools. Dit bedrijf levert materialen om een gezond binnenklimaat te meten en creëren. Denk aan meetapparatuur, stralingsarme producten (telefoons, wifi, elektra toebehoren) en afschermmaterialen (verf, stoffen). Aan de hand van het EMV-meetrapport adviseert Wim u bij het verminderen van stralingsbronnen en bij de aanschaf en juiste toepassing van producten.
Bij Vitalitools kunt u ook terecht voor producten t.b.v. het meten en optimaliseren van de luchtkwaliteit.

Vitalitools levert in de Benelux.